Tuesday, February 24, 2009

kisah jam 5 pagi...

"i sayyyy... free ur breeze..." hp aku tetibe berdering.. aku sangka alarm aku berbunyi tapi bukan..
ade orang call dan aku tak tahu siapa plak yang call aku time2 mcm ni...
dah la mlm td aku minum air kopi.. mmg tak leh tido siap aku berjaga sampai pukul 2 pagi... titibe dalm waktu ngah lena ni ade plak yang kacau.. takpe angkat je... "salam... fira gujiwa" uit... sape plak yang panggil name YM aku ni fira gujiwa... "eherm... ni sape??" "aik.. fira gujiwa tak kenal dah?".. "tak kenal la" "ni f****L" "hah sape?? hurmm mane kenal lupa la..." tuttttt tetibe die letak hp.. aikk aku blum abes ckp lagi main letak je cess hampeh je... ooooooo baru aku teringat dak tuh duk kat tempat tinggal lama aku.. taman melati.. aku pown anto msg "sori tak kenal la...."
tetibe hp aku berbunyi....aku angkat "fira gujiwa.. sedih ni mcm ne leh lupe.." aku gelak bukan sengaja lupe sbb lame die tak online and tak ckp ngan aku.. mmg aku senang lupe hahahah maap la ek kawan.. takde niat.. aku igt ko... tapi guna niick ms la.. aku leh kenal.. kalau name betul payah sikit aku nk igt... kami berborak... die tnye mcm2 kat aku.. siap cite pasal DVD jepun yng aku baru tgk cite gokusen ... siap die nk bg aku pinjam dvd die ,.. hahahah tak perlu kot..
hurmm kami berborak dan berborak.. tetibe aku tnye die... "how ur life??" tetibe die tukar nada suara die.. haishhh "clash ngan gf ke???" " awak nak tahu ke?".. kalau nk cite takde masalah bg aku tak nk cite tak pe takde paksaan.. tapi call aku mcm ni pagi takkan takde pape nk stry.. die cite.. kawan die terlibat acident.. mata kawan die masuk kaca... dan sebelah mata die tak leh nmpak dan tulang bahu die lari.. aku terdiam tak tahu ape nk ckp..
"mcm ne leh jd mcm tuh.. kena langgar ngan ape???"..."kereta langgar ngan kereta awk"
so mcm ne ngan die skrg? die bgtau aku die tak dpat cntct kawan die lg.. hp dah off.. mcm keluarga die tak bg ank die cntct ngan sesiapa...
"awk.. leh tak kalau sye nk derma mata sy kat die...sye kawan die.. kalau tak sbb sye marah die.. die takan kuar pagi2 mcm tuh dan xcident.."
aku terdiam....
dan smpai skrg aku masih tak dapat nk jawan soalan die... boleh ke sye nk tukarkan mata sye pada dia......

dan kamu rase?????

Related Posts by Categories



2 comments:

shiroken gingga said...

im also speechless......
im sowi 4 wat happen....

better think carefull before do anythin....

cheers man....

^_^

muSHANG-muSHANG said...

alow..long time no see hehe~

Related Posts with Thumbnails