Saturday, February 14, 2009

the curious case of benjamin buttons

Benjamin Buttons Pictures, Images and Photos

hurmm ok la kawan2.. lame gak tak cite pasal movie yang aku tgk kat panggung.. antara nye yela cite ni..
aku tgk cite ngan membe fakulti aku name nye mimie...
nice story tapi sesuai untuk di tengok hanya sekali...
sbb aku byk kali gak menguap.. sbb ade mase cite ni sgt besh.. but ade mase sgt buhsan,...
but nice stry tertnye mcm leh di lahir sebagai org tua..
dan di sini.. dapat di lihat mcm ne die leh jd org tua....
kalau korang jenis yang menjiwai korang leh rase sedih la ngan cite ni..
sbb keadaan die semase kecik amat berlainan dengan die dah bsor..
yela die mati bile dia tua.. tapi die dalam keadaan bayi..
so bleh imaging tak gf die yang dodoi kan die.... tgk die nye kekasih mati...
ade mase sgt sweet so pada budak2 yang berumur 18 tahun kebawah tuh.. dapat kan nasihat ibubapa bile nk tgk cite ni.. sbb ade babak yang tak patut dak kecik tgk hahaahah

Related Posts by Categories



2 comments:

NeyL said...

erk.. under 18 xleyh tgk ek..

fira said...

hahahha tak silap dia ade tulis 18 PG.. hahahhaha....

ade unsur seks la syg..

hahah pi tgk upin and ipin la

Related Posts with Thumbnails