Sunday, April 5, 2009

lepak di ulu yam



sabtu lalu bersamaan dengan 04.04.09... kami keluarga dari fakulti ekonomi universiti malaya... mengadakan lawatan tak rasmi di ulu yam...
rencana ini di rancang 2 minggu.. alhamdullilah segala berjalan seperti biasa..
hehehe thnx for mimie sbb sebelum ni aku tak bape rapat sgt dengan dak2 first kolej tapi skrg ni dah ok sket la...
mule2 sampai sume tgk air sungai dah tak tahan nk mandi.. hahahah...
aku pown same dah tak sabo nk mandi... ape lg tuko seluar and baju trus mandi... wahhhh syok...
huhuh ngah air sungai yang agak fresh mmg besh la....
antara pekara lain yang terjadi termasuk la.. kaki aku calar kena batu2 yang byk di dasar sungai...
perbuatan buang badi yang ntah ape2 ntah aku pown tak paham nk buang badi ape..
cermin mate muknir(maap kalau salah aje) yang ilang.. menyelam mencari nye
punye la payah nk idupkan api untuk masak BBQ... ahahahah akhir nye berjaya...
main2 nenek2 sibongkok tua dalam sungai.. hahaha leh ke nk cari org time tuh...
pastu main serang2 ala2x raksasa..
aku tersepit ngan TIm di celah batu siap Tim kate "safira tak muat hhahahah"
nextttttttt timeeeeeeeeee kite pi lagi ek... sonok sihhhhhh

Related Posts by Categories



4 comments:

NeyL said...

kt ulu yam tu mndi kt part mne na?

hemo said...

adoi... kelakar la plak tgk minah pakai baju ijau tuh posing... wakakakkakakakakakakak... XD

fira said...

hahahahahah..... tak baik la....

hahahahah...
hurmm ulu yam mandi dekat area jeram tuh...

heheheh

NeyL said...

jeram??
ntah laa.. hua3..

Related Posts with Thumbnails