Wednesday, May 4, 2011

Fieraz Gugirl's Shop


This is our new business (me and azhar),

kami akan jual pelbagai jenis pakaian dan harga dah tentu berpatutan kalau ada yang berminat boleh la.. PM we all kat offical FB Fieraz Gugirls.. dan view beberapa jenis pakaian buat masa ni kami baru amik sedikit memandangkan i bz dengan study but insya-Allah pertambahan design akan di jalankan by dis month insya-AllahKOD: K001

Size: FREE SIZE

Measurement will update soon

cotton comfortable

current price exclude postage

RM 33.00

POSTAGE BY POS LAJU RM 7.00
KOD: K002

Size: FREE SIZE

Measurement will update soon

cotton comfortable

current price exclude postage

RM 33.00

POSTAGE BY POS LAJU RM 7.00KOD: K003

Size: FREE SIZE

Measurement will update soon

cotton comfortable

current price exclude postage

RM 28.00

POSTAGE BY POS LAJU RM 7.00


Berminat untuk membeli?

pertama sila inbox kami
dalam inbox

sila kemukan
nama:
Kod Item:
Colour:
Size:
No telipon:
Alamat:

syarat-syarat:

1)Kami menggunakan Maybank Acc

2) bayaran perlu di buat dalam masa 24 jam dari masa confirmation berkenaan order anda jika anda lewat tanpa alasan yang kukuh boleh menyebabkan barangan yang di kehendaki mungkin akan di jual semula.

3) Apabila pelanggan telah membuat bayaran sila kemukan resit bayaran, sms atau bukti2x pembayaran melalui email (azfiez1902@yahoo.com) atau sms ke 017-2215837, sila kemukakan jumlah bayaran, tarikh bayaran, masa bayaran, dan no reff (jika ada)

4)bagi pelanggan yang berminat untuk "booking" mereka di kehendaki untuk membayar deposit sebanyak RM10 untuk setiap barangan yang telah di "book". Hal ini untuk mengelak daripada terdapat kes Fake Buyers. Pihak kami memberi tempoh selama 1 minggu untuk pelanggan membuat bayaran penuh, jika gagal deposit yang di beri kepada kami akan di kira "burn"

5) Penghantaran akan di buat pada tiap-tiap hari isnin dan juga rabu (tidak termasuk cuti am)

6) penghantaran akan di buat menggunakan pos laju dengan kadar tetap RM 7.00 dan pertambahan berat pada item yang lebih dari satu item adalah RM 2.00 dan setiap pelanggan akan di sedia no parcel untuk membuat semakan pada web pos malaysia.

7) pelanggan harus tahu bahawa item yang di beli akan di check kualitinya sebelum penghantaran jadi sebarang kerosakan/kehilangan semasa penghantaran pihak kami tidak akan bertanggungjawab.Related Posts by Categories1 comment:

☻UsaGi NaNa☻ said...

wahh!!die bukak kedai!

Related Posts with Thumbnails